Hotel > Austria > HinterglemmSchwarzach > Hotel zur Dorfschmiede Hinterglemm

 


  

Hotel zur Dorfschmiede Hinterglemm

4 star hotel    Dorfstraße 129  2.5/5 "Sederhana"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel zur Dorfschmiede Hinterglemm

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 40 Hinterglemm hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

 


Hotel zur Dorfschmiede dalam Schwarzach
Hotel zur Dorfschmiede adalah penginapan mewah dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Schwarzach daripada Hinterglemm, Austria. Ia juga kini menduduki tempat 2nd daripada hotel 40 dalam Hinterglemm berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Hotel zur Dorfschmiede mempunyai 48 canggih bilik dan kadar dari EUR 242 kepada EUR 242.

Lokasi
Dengan hotel 40 dalam Hinterglemm dan Hotel zur Dorfschmiede bertaraf 2nd, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Kamin der RHI Hochfilzen dan Winterbrucke . Ponte della Lasta Bergrestaurant Blauspitz dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Schwarzach dan Wiesern yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Au, Saalbach dan Lengau juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hinterglemm.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel zur Dorfschmiede. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook and Booking.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Hinterglemm ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Tannenberg bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel zur Dorfschmiede. Juga dalam kawasan adalah Hotel Salzburg dan Hotel Gamshag itu. Untuk pilihan lain cuba Haus Wolf im Alpine Palace New Balance Luxus Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel zur Dorfschmiede Hinterglemm.

Hotel zur Dorfschmiede Hinterglemm

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5938s