Hotel > Republik Czech > Kutná HoraBelidlo > Hotel Zlatá Stoupa Kutná Hora

 


  

Hotel Zlatá Stoupa Kutná Hora

4 star hotel    Tylova 426  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Zlatá Stoupa Kutná Hora

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 14 Kutná Hora hotel Booking.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Kutná Hora
Tempahlah perjalanan percutian Republik Czech anda dan kekal di Hotel Zlatá Stoupa 4 bintang, yang terletak di Kutná Hora berhampiran Belidlo. Daripada jumlah hotel 14 dalam Kutná Hora, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Hotel Zlatá Stoupa mempunyai 40 baik bilik dan kadar dari CZK 54 kepada CZK 96.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Zlatá Stoupa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Filipov dan Podebrady Transmitter, Mast South. Podebrady Transmitter, Mast North dan Chimney of Skoda Auto juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Kutná Hora.

Apabila Kutná Hora, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Belidlo dan Sedlec, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Perstejnec, Policany dan Kank juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kutná Hora.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Zlatá Stoupa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kutná Hora ke kiri.

Hotel berhampiran Belidlo
3 bintang Hotel U Kata dan Hotel U Vlasskeho Dvora yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Mědínek Old Town dan Hotel U Zvonu adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Zlatá Stoupa.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Zlatá Stoupa Kutná Hora.

Hotel Zlatá Stoupa Kutná Hora

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6250s