Hotel > Amerika Syarikat > LincolnvilleYoungtown > Youngtown Inn Lincolnville

 


  

Youngtown Inn Lincolnville

3 star hotel    581 Youngtown Road  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Youngtown Inn Lincolnville

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 3 Lincolnville hotel Booking.com
Semak Harga

 


sangat selesa Penginapan di Lincolnville
Youngtown Inn adalah hotel selesa yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Youngtown daripada Lincolnville, Amerika Syarikat. Daripada jumlah hotel 3 dalam Lincolnville, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan menyegarkan menikmati beberapa kemudahan berfungsi tetapi menyenangkan seperti Restoran dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Perkhidmatan Bilik dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk pendingin hawa, Breakfast in the Room dan Internet Connection (wireless).

Bilik
Youngtown Inn mempunyai 6 selesa bilik dan kadar dari USD 199 kepada USD .

Lokasi
Dengan hotel 3 dalam Lincolnville dan Youngtown Inn bertaraf 4th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Mary Meeker Cramer Museum dan Conway House Museum . American Boathouse Lincolnville Volunteer Fire Department Beach Station dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Lincolnville, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Youngtown dan Stevens Corner, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Drake Corner, Slab City dan Lake City juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Lincolnville.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Youngtown Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lincolnville ke kiri.

Hotel berhampiran Youngtown
2.5 bintang Mount Battie Motel dan LODGE AT CAMDEN HILLS yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk ABBINGTON SEAVIEW MOTEL dan Victorian by the Sea adalah alternatif yang hebat berhampiran Youngtown Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Youngtown Inn Lincolnville.

Youngtown Inn Lincolnville

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s