Hotel > Taiwan > HengchunWanlitong > Yoho Landis Beach Resort Kenting Hengchun

 


  

Yoho Landis Beach Resort Kenting Hengchun

5 star hotel    27-8, Wan-Li Road, Hengchun Township, Pingtung County  3.5/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Yoho Landis Beach Resort Kenting Hengchun

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


73rd Kedudukan daripada 17 Hengchun hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Yoho Landis Beach Resort Kenting Gambaran Umum
Yoho Landis Beach Resort Kenting adalah hotel tandingan yang mempunyai star rating 5. Hotel ini terletak di dalam kawasan Wanlitong daripada Hengchun, Taiwan. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ia juga kini menduduki tempat 73rd daripada hotel 17 dalam Hengchun berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Perkhidmatan Bilik dan Pusat Perniagaan disediakan untuk tetamu bilik di Yoho Landis Beach Resort Kenting. Juga disediakan Internet kelajuan tinggi dan Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga Tempat Letak Kereta, Restoran dan kolam renang disediakan semasa masa anda di Yoho Landis Beach Resort Kenting.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 410 dengan penempahan pada harga yang murah dari TWD 4180 untuk TWD 8780.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Sigoukeng Qiao dan Jihe Qiao. Dengan Sigou Erhao Qiao Sigou Yihao Qiao dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Hengchun, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Wanlitong dan Shizhu, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Kanglangping, Shanhai dan Taipingding juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Hengchun.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Mencari kadar Yoho Landis Beach Resort Kenting dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Hengchun ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Yoho Bike Hotel bintang 5 adalah berhampiran untuk Yoho Landis Beach Resort Kenting. Juga dalam kawasan adalah South Of Border Hotel Kenting dan Antique B&B itu. Untuk pilihan lain cuba Sea Love B&B yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Yoho Landis Beach Resort Kenting Hengchun.

Yoho Landis Beach Resort Kenting Hengchun

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.9063s