Hotel > China > TianzhuHualikan > Yizhu Jiayuan Hotel Tianzhu

 


  

Yizhu Jiayuan Hotel Tianzhu

3 star hotel    No.5 Xingfu Street, Tianzhu Town, Shunyi District  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Yizhu Jiayuan Hotel Tianzhu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


31st Kedudukan daripada 19 Tianzhu hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Yizhu Jiayuan Hotel Gambaran Umum
Yizhu Jiayuan Hotel adalah hotel gembira yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Hualikan daripada Tianzhu, China. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh China. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 19 Tianzhu dan berada di kedudukan nombor 31st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 66 dengan penempahan pada harga yang murah dari CNY 168 untuk CNY 298.

Apabila Tianzhu, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Hualikan dan Jinzhan, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Banbidian, Heping dan Pinggezhuang juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tianzhu.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Yizhu Jiayuan Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tianzhu ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Super 8 Zhu Hang Branch bintang 2 adalah berhampiran untuk Yizhu Jiayuan Hotel. Juga dalam kawasan adalah King & Queen Garden dan CITIC Hotel Beijing Airport itu. Untuk pilihan lain cuba Eastern Air Business Hotel, Beijing yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Yizhu Jiayuan Hotel Tianzhu.

Yizhu Jiayuan Hotel Tianzhu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s