Hotel > Australia > Bald HillsPenneshaw > Wirrina Resort Bald Hills

 


  

Wirrina Resort Bald Hills

3 star hotel    Paradise Drive  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Wirrina Resort Bald Hills

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Bald Hills hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Wirrina Resort Gambaran Umum
Panduan Terletak di kawasan yang Penneshaw daripada Bald Hills, Australia, Wirrina Resort adalah bijak dan selesa3 bintang penginapan. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Wirrina Resort mempunyai 80 pemotongan bilik dan kadar dari AUD 136 kepada AUD 365.

Lokasi
Dengan hotel 1 dalam Bald Hills dan Wirrina Resort bertaraf 1st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Baie du Guai-Trouin dan Antechamber Bay . Moncrieff Bay Red House Bay dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Penneshaw dan Island Beach yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. American River, Kingscote dan Cygnet River juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bald Hills.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Wirrina Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bald Hills ke kiri.

Hotel berhampiran Penneshaw
3.5 bintang Cape Jervis Station dan Seaview Lodge yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Antechamber Bay Retreats dan Kangaroo Island YHA adalah alternatif yang hebat berhampiran Wirrina Resort.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Wirrina Resort Bald Hills.

Wirrina Resort Bald Hills

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s