Hotel > Amerika Syarikat > WashingtonKalorama Triangle > Windsor Hotel Washington

 


  

Windsor Hotel Washington

2 star hotel    1842 16th Street, NW  3.4/5 "Sederhana"  (133 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Windsor Hotel Washington

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


97th Kedudukan daripada 170 Washington hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Windsor Hotel Gambaran Umum
Windsor Hotel adalah penginapan semua majlis dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Kalorama Triangle daripada Washington, Amerika Syarikat. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.9. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 97th daripada hotel 170 dalam Washington berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Windsor Hotel mempunyai 48 3selesa bilik dan kadar dari USD 71.1 kepada USD 129.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Windsor Hotel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Scottish Rite Supreme Council Building dan House of the Temple Museum. Peabody Conservatory of the Johns Hopkins University dan Toutorsky Mansion juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 97th dalam Washington.

Apabila Washington, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Kalorama Triangle dan Logan Circle, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Adams Morgan, Dupont Circle dan Thomas Circle juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Washington.

Bandingkan laman hotel 5 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Windsor Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Washington ada ke kiri.

Hotel berhampiran Kalorama Triangle
3 bintang Embassy Inn Hotel dan Carlyle Suites Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Rouge, a Kimpton Hotel dan The William Lewis House adalah alternatif yang hebat berhampiran Windsor Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Windsor Hotel Washington. Windsor Hotel Washington

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.2031s