Hotel > Sri Lanka > NegomboEttukala > WindMill Beach Hotel Negombo

 


  

WindMill Beach Hotel Negombo

2 star hotel    Etthukala  2.6/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di WindMill Beach Hotel Negombo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


56th Kedudukan daripada 71 Negombo hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mampu WindMill Beach Hotel
WindMill Beach Hotel adalah penginapan sesuai dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Ettukala daripada Negombo, Sri Lanka. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5.1. Ia juga kini menduduki tempat 56th daripada hotel 71 dalam Negombo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Restoran Perkhidmatan Bilik dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Internet kelajuan tinggi. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk Tempat Letak Kereta, Pembantu Rencam dan Pencapaian Warga kurang upaya.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 25 dengan penempahan pada harga yang murah dari LKR 22 untuk LKR 35.

Lokasi
Dengan hotel 71 dalam Negombo dan WindMill Beach Hotel bertaraf 56th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Sugathadasa Stadium dan FCCISL . Duwa Road End - Comunicamos.EU National Insurance Cooperation dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ettukala dan Palangature West yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Lewis Place, Palangature East dan Dalupotha juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Negombo.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Otels.com. Mencari kadar WindMill Beach Hotel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Negombo ke kiri.

Hotel berhampiran Ettukala
2 bintang Topaz Beach Hotel dan The Reef Beach Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Oasis Beach Resort dan New York Beach Club adalah alternatif yang hebat berhampiran WindMill Beach Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di WindMill Beach Hotel Negombo. WindMill Beach Hotel Negombo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3750s