Hotel > Poland > GdańskSidlice > Willa Fahrenheita Gdańsk

 


  

Willa Fahrenheita Gdańsk

0 star hotel    ul. Daniela Fahrenheita 3  2.5/5 "Sederhana"  (3 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Willa Fahrenheita Gdańsk

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


44th Kedudukan daripada 249 Gdańsk hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Willa Fahrenheita Gambaran Umum
Willa Fahrenheita adalah hotel 4fungsi yang mempunyai star rating 0. Hotel ini terletak di dalam kawasan Sidlice daripada Gdańsk, Poland. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Poland. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 44th daripada sejumlah hotel 249 di kawasan itu.

Bilik
Willa Fahrenheita mempunyai 11 bijak bilik dan kadar dari PLN 104 kepada PLN 1900.

Lokasi
Sebagai 44th yang paling popular dalam hotel Gdańsk terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Gdansk dan Polonia Gdansk. Baltyk Gdynia dan Centrum Kultury juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Sidlice dan Emaus yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Wrzeszcz, Ujescisko dan Suchanino juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gdańsk.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Willa Fahrenheita dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gdańsk ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Impresja bintang 3 adalah berhampiran untuk Willa Fahrenheita. Juga dalam kawasan adalah Apartament przy Focha dan Pokoje Gościnne Miks itu. Untuk pilihan lain cuba Pokoje Gościnne Gdańskie Spanie yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Willa Fahrenheita Gdańsk. Willa Fahrenheita Gdańsk

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s