Hotel > United Kingdom > PenzanceGulval > Whiteways Guest House Penzance

 


  

Whiteways Guest House Penzance

0 star hotel    1 East Terrace  2.8/5 "Sederhana"  (38 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Whiteways Guest House Penzance

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


7th Kedudukan daripada 28 Penzance hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bijak Penginapan di Penzance
Whiteways Guest House adalah hotel fungsi terletak di Penzance United Kingdom dengan bintang Kedudukan 0. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5.6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 28 Penzance dan berada di kedudukan nombor 7th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Whiteways Guest House mempunyai 5 4fungsi bilik dan kadar dari GBP 50 kepada GBP 56.

Lokasi
Sebagai 7th yang paling popular dalam hotel Penzance terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Penzance Bay dan Whitesand Bay. Mill Bay dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Penzance, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Gulval dan Newlyn, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Madron, Paul Mousehole dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Whiteways Guest House dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Penzance ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Carnson House bintang 3 adalah berhampiran untuk Whiteways Guest House. Juga dalam kawasan adalah Penrose Guest House dan Mount Prospect Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Penzance yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Whiteways Guest House Penzance.

Whiteways Guest House Penzance

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s