Hotel > United Kingdom > LondonShadwell > Whitechapel London

 


  

Whitechapel London

4 star hotel    49-53 New Road  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Whitechapel London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


297th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Terang The Whitechapel
The Whitechapel adalah hotel mulia terletak di London United Kingdom dengan bintang Kedudukan 4. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 7.7 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Baik' untuk penginapan di seluruh United Kingdom. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 297th daripada sejumlah hotel 1078 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 59.5 untuk GBP . Terdapat 24 bergaya bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Whitechapel terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Aldgate High Street dan America Square. Artizan Street dan Aldgate juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 297th dalam London.

kawasan tempatan perbandingan seperti Shadwell dan Brick Lane yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Bethnal Green, Bethnal Green dan Whitechapel juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar The Whitechapel dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Hotel berhampiran Shadwell
4 bintang Truman House - Luxury Apartment sleeps 6 dan MAX Serviced Apartments Aldgate, Wilson Tower yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Marlin Tower Bridge - Aldgate dan Holiday Inn London Commercial Road adalah alternatif yang hebat berhampiran The Whitechapel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Whitechapel London. Whitechapel London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s