Hotel > United Kingdom > EyeThornham Magna > White Horse Inn Eye

 


  

White Horse Inn Eye

4 star hotel    Norwich Road (Main A140)  4.9/5 "Pinggiran Bandar"  (35 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di White Horse Inn Eye

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 2 Eye hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Bijak dan berfungsi The White Horse Inn
The White Horse Inn adalah hotel tandingan terletak di Eye United Kingdom dengan bintang Kedudukan 4. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Pinggiran Bandar' Kedudukan tetamu 9.8, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik sangat selesa. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 2 di kawasan itu. Kemudahan termasuk Internet kelajuan tinggi dan Perkhidmatan Bilik disediakan untuk tetamu bilik di The White Horse Inn. Juga disediakan Restoran dan Tempat Letak Kereta. Terdapat juga Perkhidmatan Jamuan, Bilik Bebas-Rokok dan Perkhidmatan Panggil Bangun disediakan semasa masa anda di The White Horse Inn.

Bilik
The White Horse Inn mempunyai 11 bijak dan selesa bilik dan kadar dari GBP 45 kepada GBP 79.95.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Portman Road dan Foxall Stadium. Dengan Foxhall Heath Mediumwave Transmitter Harwich dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Eye, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Thornham Magna dan Thornham Parva, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Thwaite, Yaxley dan Mellis juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Eye.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar The White Horse Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Eye ke kiri.

Hotel berhampiran Thornham Magna
5 bintang The Auberge dan The Red House yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Abbey Farm dan Brome Grange Hotel adalah alternatif yang hebat berhampiran The White Horse Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di White Horse Inn Eye.

White Horse Inn Eye

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2339s