Hotel > Vietnam > Khe BaoDong Khe Sau > Whisper Nature Bungalow & Resort Khe Bao

 


  

Whisper Nature Bungalow & Resort Khe Bao

0 star hotel    Viet Hai Village  3.8/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Whisper Nature Bungalow & Resort Khe Bao

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 0 Khe Bao hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi Penginapan di Khe Bao
Whisper Nature Bungalow & Resort adalah hotel mampu terletak di Khe Bao Vietnam dengan bintang Kedudukan 0. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.7. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 0 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah VND 10 untuk VND 37. Terdapat 8 fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Whisper Nature Bungalow & Resort terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Baie du Bengali dan Baie d' Apowan. Vinh Ha Long dan Baie des Pilotes juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Khe Bao.

Apabila Khe Bao, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Dong Khe Sau dan Chan Chau, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Hang Nha, Cat Ba dan Hang Suoi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Khe Bao.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Whisper Nature Bungalow & Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Khe Bao ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Cat Ba Sandy Beach Resort bintang 0 adalah berhampiran untuk Whisper Nature Bungalow & Resort. Juga dalam kawasan adalah Cat Ba Sandy Beach Resort dan Cat Ba Cove Beach Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Blue Swimmer Ancient House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Whisper Nature Bungalow & Resort Khe Bao.

Whisper Nature Bungalow & Resort Khe Bao

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s