Hotel > United Kingdom > LondonVauxhall > Westminster View Apartments London

 


  

Westminster View Apartments London

4 star hotel    9 Albert Embankment  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Westminster View Apartments London

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


689th Kedudukan daripada 1078 London hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bijak dan selesa Penginapan di London
Westminster View Apartments adalah penginapan meriah dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Vauxhall daripada London, United Kingdom. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 689th daripada sejumlah hotel 1078 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 50 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 249 untuk GBP 598.

Lokasi
Dengan hotel 1078 dalam London dan Westminster View Apartments bertaraf 689th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Lambeth Bridge dan Lambeth Palace . The M16 building The M15 building dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila London, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Vauxhall dan Lambeth, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Oval, south lambeth dan Pimlico juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat London.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Laterooms. Mencari kadar Westminster View Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di London ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Plaza on the River Club and Residence bintang 5 adalah berhampiran untuk Westminster View Apartments. Juga dalam kawasan adalah Park Plaza Riverbank London dan Novotel London Waterloo itu. Untuk pilihan lain cuba St George Wharf yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Westminster View Apartments London. Westminster View Apartments London

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s