Hotel > Amerika Syarikat > TucsonCatalina Foothills > Westin La Paloma Resort and Spa Tucson

 


  

Westin La Paloma Resort and Spa Tucson

4 star hotel    3800 East Sunrise Drive  2.5/5 "Sederhana"  (1095 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Westin La Paloma Resort and Spa Tucson

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


58th Kedudukan daripada 141 Tucson hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


The Westin La Paloma Resort and Spa dalam Catalina Foothills
The Westin La Paloma Resort and Spa adalah hotel cemerlang terletak di Tucson Amerika Syarikat dengan bintang Kedudukan 4. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 5. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Daripada jumlah hotel 141 dalam Tucson, hotel ini kini menduduki tempat 58th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
The Westin La Paloma Resort and Spa mempunyai 487 riben biru bilik dan kadar dari USD 189 kepada USD 269.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, The Westin La Paloma Resort and Spa terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Rural / Metro Fire Department Station 74 dan KIKX-AM (Tucson). KSAZ-AM (Tucson) dan La Rosa Health Care Center at Santa Catalina Villas juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 58th dalam Tucson.

kawasan tempatan perbandingan seperti Catalina Foothills dan Skyline Bel Aire Estates yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Oracle Foothills Estates, Valley View dan Amphitheater juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tucson.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 6 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Mencari kadar The Westin La Paloma Resort and Spa dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tucson ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Private Gated 6 Acre Resort Tucson bintang 5 adalah berhampiran untuk The Westin La Paloma Resort and Spa. Juga dalam kawasan adalah Hacienda Del Sol Ranch Resort dan HACIENDA DEL SOL GUEST RANCH R itu. Untuk pilihan lain cuba Embassy Suites Tucson - Paloma Village yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Westin La Paloma Resort and Spa Tucson. Westin La Paloma Resort and Spa Tucson

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.4063s