Hotel > United Kingdom > Bowness-on-WindermereWindermere > Westbourne Bed & Breakfast Bowness-on-Windermere

 


  

Westbourne Bed & Breakfast Bowness-on-Windermere

4 star hotel    Biskey Howe Road  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (86 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Westbourne Bed & Breakfast Bowness-on-Windermere

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 32 Bowness-on-Windermere hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


The Westbourne Bed & Breakfast Gambaran Umum
The Westbourne Bed & Breakfast adalah hotel penapisan dan bersantai yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Windermere daripada Bowness-on-Windermere, United Kingdom. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 32 Bowness-on-Windermere dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Kemudahan termasuk Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di The Westbourne Bed & Breakfast. Juga disediakan Bilik Bebas-Rokok dan pengering rambut. Tetamu juga boleh menggunakan Garden, TV dan Shops, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 7 dengan penempahan pada harga yang murah dari GBP 64 untuk GBP 176.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Bowness-on-Windermere terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Calgarth Hall dan Cowmire Hall. Hollin How dan Nether Hall in Westmoreland juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Bowness-on-Windermere, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Windermere dan Troutbeck Bridge, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Troutbeck, Winster dan High Wray juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bowness-on-Windermere.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar The Westbourne Bed & Breakfast dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bowness-on-Windermere ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Eastbourne Guest House bintang 4 adalah berhampiran untuk The Westbourne Bed & Breakfast. Juga dalam kawasan adalah Number 80 Bed Then Breakfast dan Elim Lodge Guest House itu. Untuk pilihan lain cuba Langdale View Guest House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Westbourne Bed & Breakfast Bowness-on-Windermere.

Westbourne Bed & Breakfast Bowness-on-Windermere

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s