Hotel > Jepun > KagoshimaUe-aratacho > Hotel Welview Kagoshima

 


  

Hotel Welview Kagoshima

3 star hotel    Yojiro 4-25  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Welview Kagoshima

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


21st Kedudukan daripada 49 Kagoshima hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menyeronokan Penginapan berdekatan Ue-aratacho
Hotel Welview Kagoshima adalah penginapan bajet dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Ue-aratacho daripada Kagoshima, Jepun. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Ia juga kini menduduki tempat 21st daripada hotel 49 dalam Kagoshima berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah JPY 14160 untuk JPY 14160. Terdapat 100 bernas bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan hotel 49 dalam Kagoshima dan Hotel Welview Kagoshima bertaraf 21st, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Toshima-murayakuba dan Mishima-murayakuba . Kirishima-shiyakusho Kagoshima-shiyakusho dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Kagoshima, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Ue-aratacho dan Kamoikecho, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Shiomicho, Yamashitacho Nanakubo dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Hotel Welview Kagoshima dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kagoshima ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kagoshima Daiichi Hotel Kamoike bintang 2 adalah berhampiran untuk Hotel Welview Kagoshima. Juga dalam kawasan adalah Kagoshima Tokyu Hotel dan Kagoshima Sun Royal Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Kagoshima Daiichi Hotel Kishaba yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Welview Kagoshima.

Hotel Welview Kagoshima

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s