Hotel > Switzerland > KlotenKloten / Holberg > Welcome Inn Kloten

 


  

Welcome Inn Kloten

3 star hotel    Holbergstrasse 1  4/5 "Cemerlang"  (185 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Welcome Inn Kloten

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


3rd Kedudukan daripada 4 Kloten hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Welcome Inn Gambaran Umum
Welcome Inn adalah hotel pemotongan terletak di Kloten Switzerland dengan bintang Kedudukan 3. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 8.1 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Cemerlang' untuk penginapan di seluruh Switzerland. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 3rd daripada sejumlah hotel 4 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 98 dengan penempahan pada harga yang murah dari CHF 76.5 untuk CHF 235.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Welcome Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Kamin Heizwerk Aubrugg dan Schweizerisches Landesmuseum. Kunsthalle Zuerich dan Kunsthaus juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 3rd dalam Kloten.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kloten / Holberg dan Kloten / Horainli yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Kloten / Bramen, Kloten / Kloten (Zentrum) dan Kloten / Ruetlen juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Kloten.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Welcome Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Kloten ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Apartments Swiss Star Kloten Zürich Airport bintang 0 adalah berhampiran untuk Welcome Inn. Juga dalam kawasan adalah Allegra dan Fly away itu. Untuk pilihan lain cuba Apart Hotel Zurich Operated By Hilton yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Welcome Inn Kloten.

Welcome Inn Kloten

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.8750s