Hotel > India > PanajiMerces > Welcom Heritage Panjim Inn Panaji

 


  

Welcom Heritage Panjim Inn Panaji

2 star hotel    E-212,31st Janaury Road, Fontainhas  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Welcom Heritage Panjim Inn Panaji

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


26th Kedudukan daripada 25 Panaji hotel Booking.com
Semak Harga

 


Mampu tetapi selesa Welcom Heritage Panjim Inn
Welcom Heritage Panjim Inn 2 bintang adalah penginapan semua majlis dalam Merces, dalam Panaji, India. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 26th daripada sejumlah hotel 25 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 24 dengan penempahan pada harga yang murah dari INR 3600 untuk INR 5400.

Lokasi
Sebagai 26th yang paling popular dalam hotel Panaji terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Marmagao Bay dan Aguada Bay. Colla Bay dan Sadashivgarh Bay juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Panaji, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Merces dan Santa Cruz, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Miramar, Taleigao dan Orxel juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Panaji.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Welcom Heritage Panjim Inn. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Panaji ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Panjim Inn - Panjim Peoples bintang 3 adalah berhampiran untuk Welcom Heritage Panjim Inn. Juga dalam kawasan adalah Welcome Heritage Panjim People dan Welcome Heritage Panjim Inn and Panjim Peoples itu. Untuk pilihan lain cuba Paradise Inn yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Welcom Heritage Panjim Inn Panaji.

Welcom Heritage Panjim Inn Panaji

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1250s