Hotel > Jepun > TokyoSarugakucho > Weekly Dormy Inn Meguro Aobadai Tokyo

 


  

Weekly Dormy Inn Meguro Aobadai Tokyo

3 star hotel    Meguro-ku Aobadai 3-21-8  4/5 "Baik"  (27 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Weekly Dormy Inn Meguro Aobadai Tokyo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


199th Kedudukan daripada 652 Tokyo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Selesa Penginapan
Weekly Dormy Inn Meguro Aobadai adalah penginapan cemerlang dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Sarugakucho daripada Tokyo, Jepun. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Baik' Kedudukan tetamu 7.9, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bersantai. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 652 Tokyo dan berada di kedudukan nombor 199th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 49 dengan penempahan pada harga yang murah dari JPY 9100 untuk JPY 18400.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Weekly Dormy Inn Meguro Aobadai terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Meguro-kuyakusho dan Cerulean Tower. Shibuya Hikarie dan Shibuya-kuyakusho juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 199th dalam Tokyo.

Apabila Tokyo, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Sarugakucho dan Shibuya, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Shibuya, Kami-meguro dan Minami-aoyama juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Tokyo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 5 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Weekly Dormy Inn Meguro Aobadai dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Tokyo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Fukudaya bintang 2 adalah berhampiran untuk Weekly Dormy Inn Meguro Aobadai. Juga dalam kawasan adalah Olympic Inn Shibuya dan Tokyu Stay Shibuya itu. Untuk pilihan lain cuba APA Hotel Shibuya Dogenzaka yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Weekly Dormy Inn Meguro Aobadai Tokyo. Weekly Dormy Inn Meguro Aobadai Tokyo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5625s