Hotel > Malta > Il-GziraTa' Xbiex > Waterfront Hotel Il-Gzira

 


  

Waterfront Hotel Il-Gzira

4 star hotel    The Strand  3.7/5 "Baik"  (318 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Waterfront Hotel Il-Gzira

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 2 Il-Gzira hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Cemerlang Penginapan di Il-Gzira
The Waterfront Hotel adalah harta terang dalam Il-Gzira, Malta berhampiran kawasan Ta' Xbiex itu. Dengan penginapan dicemburui dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat The Waterfront Hotel pilihan pertama anda. Tetamu memanggil 'Baik' penginapan dan memberi penarafan pengguna 7.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Daripada jumlah hotel 2 dalam Il-Gzira, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga. Penginapan julat-pertengahan menikmati beberapa kemudahan penarikan seperti Restoran dan Internet kelajuan tinggi. Untuk kemudahan, Perkhidmatan Bilik dan Tempat Letak Kereta disediakan untuk para tetamu. Tetamu juga boleh menggunakan Bar / ruangan Lounge, kolam renang dan Pembantu Kunjungan, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 116 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 52 untuk EUR 140.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Il-Bajja ta' San Gilgan dan It-Torri ta' San Giljan. Dengan San Pedro Saint George's Barracks dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ta' Xbiex dan Pietà yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Il-Gzira. Tal-Hriereb, Ta' Giorni dan Ta' Kappara juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Il-Gzira.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di The Waterfront Hotel. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Il-Gzira ada ke kiri.

Hotel berhampiran Ta' Xbiex
3 bintang Bayview Hotel & Apartments dan Kennedy Nova Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk 115 The Strand Aparthotel dan AM Apartments adalah alternatif yang hebat berhampiran The Waterfront Hotel.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Waterfront Hotel Il-Gzira.

Waterfront Hotel Il-Gzira

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2813s