Hotel > Amerika Syarikat > Oklahoma CityNichols Hills > Waterford Marriott Oklahoma City

 


  

Waterford Marriott Oklahoma City

4 star hotel    6300 Waterford Boulevard  4.2/5 "Cemerlang"  (135 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Waterford Marriott Oklahoma City

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


18th Kedudukan daripada 97 Oklahoma City hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Mewah Penginapan
Waterford Marriott adalah harta terang dalam Oklahoma City, Amerika Syarikat berhampiran kawasan Nichols Hills itu. Dengan penginapan meriah dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Waterford Marriott pilihan pertama anda. Sebagai 'Cemerlang' hotel, kaunter penyambut tetamu disediakan untuk membantu sepanjang penginapan anda. Tetamu kadar 8.4 harta daripada 10. Daripada jumlah hotel 97 dalam Oklahoma City, hotel ini kini menduduki tempat 18th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 197 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 99 untuk USD 259.95.

Lokasi
Dengan hotel 97 dalam Oklahoma City dan Waterford Marriott bertaraf 18th, anda mempunyai beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Baptist Orphanage dan Nichols Hills Fire Department . Oklahoma City Fire Department Station 17 Oklahoma City Fire Department Station 11 dan juga tempat-tempat terbaik untuk melihat dan lakukan.

Apabila Oklahoma City, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Nichols Hills dan The Village, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Britton, Warr Acres dan Bethany juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Oklahoma City.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Waterford Marriott dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Oklahoma City ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Marriott Waterford Hotel bintang 4 adalah berhampiran untuk Waterford Marriott. Juga dalam kawasan adalah Courtyard By Marriott Oklahoma City Nw Hotel dan Courtyard by Marriott Oklahoma City Northwest itu. Untuk pilihan lain cuba Courtyard by Marriott Oklahoma City Northwest yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Waterford Marriott Oklahoma City. Waterford Marriott Oklahoma City

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s