Hotel > United Kingdom > AshfordWillesborough > Ashford Warren Cottage Guest House

 


  

Ashford Warren Cottage Guest House

3 star hotel    136 The Street  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Ashford Warren Cottage Guest House

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 16 Ashford hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


3 Bintang di Ashford
Panduan Terletak di kawasan yang Willesborough daripada Ashford, United Kingdom, Ashford Warren Cottage Guest House adalah berfungsi tetapi menyenangkan3 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 10th daripada hotel 16 dalam Ashford berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah GBP 40 untuk GBP 120. Terdapat 6 cemerlang bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Ashford Warren Cottage Guest House terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Rye Bay dan Rye. Littlebourne Mediumwave Transmitter dan Folkestone Mediumwave Transmitter, Mast North juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 10th dalam Ashford.

Apabila Ashford, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Willesborough dan Hinxhill, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Mersham, Brook Kennington dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Ashford Warren Cottage Guest House. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Ashford ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Premier Inn Ashford Central bintang 3 adalah berhampiran untuk Ashford Warren Cottage Guest House. Juga dalam kawasan adalah Downsview dan The Conningbrook Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba Croft Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Ashford Warren Cottage Guest House.

Ashford Warren Cottage Guest House

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s