Hotel > Turki > BodrumGumbet > Voyage Torba Bodrum

 


  

Voyage Torba Bodrum

0 star hotel    Atatürk Cad. Torba Mah.  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Voyage Torba Bodrum

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


51st Kedudukan daripada 244 Bodrum hotel Booking.com
Semak Harga

 


Voyage Torba Gambaran Umum
Selamat datang ke Voyage Torba 0bintang, penginapan mampu berhampiran Gumbet dalam Bodrum, Turki. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 244 Bodrum dan berada di kedudukan nombor 51st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Voyage Torba mempunyai 492 4fungsi bilik dan kadar dari TRY kepada TRY .

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Voyage Torba terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Budrum Liman dan Gundogan Limani. Agacbasi Limani dan Yalikavak Limani juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 51st dalam Bodrum.

kawasan tempatan perbandingan seperti Gumbet dan Cirkan yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Bodrum. Bites, Golkoy dan Golturkbuku juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Bodrum.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Voyage Torba dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Bodrum ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Caliente Bodrum Resort Hotel bintang 0 adalah berhampiran untuk Voyage Torba. Juga dalam kawasan adalah Sina Otel dan Torba Residence itu. Untuk pilihan lain cuba Omar Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Voyage Torba Bodrum. Voyage Torba Bodrum

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3428s