Hotel > Fiji > YalombiNalauwaki > Vomo Island Resort Yalombi

 


  

Vomo Island Resort Yalombi

5 star hotel    Vomo Island, Mamanuca Group of Islands  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Vomo Island Resort Yalombi

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 0 Yalombi hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Vomo Island Resort dalam Nalauwaki
Nalauwaki adalah penginapan kepada Vomo Island Resort diberi bintang nilai 5. Ia adalah cara yang pemilihan untuk bermalam di Yalombi, Fiji. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 5. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 0 Yalombi dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Vomo Island Resort mempunyai 30 1mewah bilik dan kadar dari FJD 1750 kepada FJD 2450.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Nalauwaki Bay dan Likuliku Bay. Dengan Nova Bay Thuvu Bay dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Nalauwaki dan Naimbalembale yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Yakani, Natia dan Matayalevu juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Yalombi.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Vomo Island Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Yalombi ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Tanoa Skylodge bintang 3 adalah berhampiran untuk Vomo Island Resort. Juga dalam kawasan adalah Octopus Resort dan Mantaray Island Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Viwa Island Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Vomo Island Resort Yalombi.

Vomo Island Resort Yalombi

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s