Hotel > Vietnam > Ho Chi MinhDa Kao > VN Serviced Apartment Ho Chi Minh

 


  

VN Serviced Apartment Ho Chi Minh

0 star hotel    8A/2B2 Thai Van Lung  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di VN Serviced Apartment Ho Chi Minh

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


118th Kedudukan daripada 653 Ho Chi Minh hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


VN Serviced Apartment Gambaran Umum
Tempahlah perjalanan percutian Vietnam anda dan kekal di VN Serviced Apartment 0 bintang, yang terletak di Ho Chi Minh berhampiran Da Kao. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 653 Ho Chi Minh dan berada di kedudukan nombor 118th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari VND 50 untuk VND 60.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Uy Ban Nhan Dan TP HCM dan Rex hotel-movie theater. Dengan Youth Cultural Center San Van Dong Vuon Tao Dan dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Da Kao dan Ap Dinh yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Ho Chi Minh. Thi Nghe, Xom Chieu dan Xom Thu Thiem juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ho Chi Minh.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar VN Serviced Apartment dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ho Chi Minh ke kiri.

Hotel berhampiran Da Kao
3 bintang A & EM 8A Thai Van Lung dan Anh Minh Hotel yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk King Star Hotel dan Green Life Service Apartment adalah alternatif yang hebat berhampiran VN Serviced Apartment.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di VN Serviced Apartment Ho Chi Minh. VN Serviced Apartment Ho Chi Minh

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s