Hotel > Sepanyol > Villabuena de AlavaVillabuena de Alava > Hotel Viura Villabuena de Alava

 


  

Hotel Viura Villabuena de Alava

4 star hotel    Mayor, s/n  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Viura Villabuena de Alava

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Villabuena de Alava hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Viura dalam Villabuena de Alava
Hotel Viura adalah harta dicemburui dalam Villabuena de Alava, Sepanyol berhampiran kawasan Villabuena de Alava itu. Dengan penginapan cantik dan bintang Kedudukan 4, pastikan untuk membuat Hotel Viura pilihan pertama anda. Ulasan tetamu menjaringkan 5 harta daripada 10 atau 'Sederhana. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 1st daripada sejumlah hotel 1 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 143 untuk EUR 374. Terdapat 33 cemerlang bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Sebagai 1st yang paling popular dalam hotel Villabuena de Alava terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Berrosteguieta Mediumwave Transmitter dan Ganguren Mediumwave Tower. Ganguren Mediumwave Transmitter dan Monte Avril Mediumwave Transmitter juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Villabuena de Alava, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Villabuena de Alava dan Baños de Ebro, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Samaniego, Leza dan Navaridas juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Villabuena de Alava.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Viura. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Villabuena de Alava ada ke kiri.

Hotel berhampiran Villabuena de Alava
0 bintang La Molinera Etxea Casa Rural dan Palacio de Samaniego yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel Villa de Ábalos dan Villa de Elciego adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Viura.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Viura Villabuena de Alava.

Hotel Viura Villabuena de Alava

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3906s