Hotel > Filipina > MactanMactan > Vista Mar Beach Resort and Country Club Mactan

 


  

Vista Mar Beach Resort and Country Club Mactan

1 star hotel    Dap-Dap  3.6/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Vista Mar Beach Resort and Country Club Mactan

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


10th Kedudukan daripada 6 Mactan hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Fungsi Penginapan
Vista Mar Beach Resort and Country Club adalah hotel mudah tetapi menyeronokkan terletak di Mactan Filipina dengan bintang Kedudukan 1. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.2. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 10th daripada sejumlah hotel 6 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah PHP 3197.1 untuk PHP 3197.1. Terdapat 14 mampu tetapi selesa bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Magellan Bay dan Cansaga Bay. Dengan Calape Bay Jagna Bay dan dalam jarak yang singkat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Mactan dan Punta Engano yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Maribago, Buaya dan Pajak juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Mactan.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Vista Mar Beach Resort and Country Club. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Agoda, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Mactan ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk La Mirada bintang 3 adalah berhampiran untuk Vista Mar Beach Resort and Country Club. Juga dalam kawasan adalah Crimson Beach Resort & Spa - Mactan Island, Cebu dan Crimson Resort and Spa itu. Untuk pilihan lain cuba Shangri-La's Mactan Resort & Spa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Vista Mar Beach Resort and Country Club Mactan.

Vista Mar Beach Resort and Country Club Mactan

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2188s