Hotel > Amerika Syarikat > Lake Buena VistaWilliamsburg > Vista Cay Inn Lake Buena Vista

 


  

Vista Cay Inn Lake Buena Vista

3 star hotel    4126 Breakview Drive  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Vista Cay Inn Lake Buena Vista

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 103 Lake Buena Vista hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Dicemburui Penginapan di Lake Buena Vista
Vista Cay Inn adalah hotel pemotongan yang mempunyai star rating 3. Hotel ini terletak di dalam kawasan Williamsburg daripada Lake Buena Vista, Amerika Syarikat. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.3. Ia juga kini menduduki tempat 15th daripada hotel 103 dalam Lake Buena Vista berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah USD 132 untuk USD 225. Terdapat 40 bajet bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Vista Cay Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Orange County Fire Rescue Department Station 57 dan Orange County Fire Rescue Department Station 52. Sleuth's Mystery Dinner Show dan Orange County Fire Rescue Department Station 54 Battalion 3 Headquarters juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 15th dalam Lake Buena Vista.

Apabila Lake Buena Vista, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Williamsburg dan Tangelo Park, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Morningside Park, Oak Ridge Doctor Phillips dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Booking.com, Agoda and Getaroom. Mencari kadar Vista Cay Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Lake Buena Vista ke kiri.

Hotel berhampiran Williamsburg
0 bintang 3 Bedroom Condo, Disney Area, Community Hot Tub, sleeps 6 dan 3 Bedroom Condo, Disney Area, Community Hot Tub, sleeps 6 yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk 3 Bedroom Condo, Disney Area, Community Hot Tub, sleeps 6 dan 3 Bedroom Condo, Disney Area, Community Hot Tub, sleeps 6 adalah alternatif yang hebat berhampiran Vista Cay Inn.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Vista Cay Inn Lake Buena Vista. Vista Cay Inn Lake Buena Vista

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3047s