Hotel > Sint Maarten > PhilipsburgSimson Bay Village > Villas at Simpson Bay Resort & Marina Philipsburg

 


  

Villas at Simpson Bay Resort & Marina Philipsburg

5 star hotel    Billy Folly Road, 37, Simpson Bay  4.3/5 "Cemerlang"  (37 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Villas at Simpson Bay Resort & Marina Philipsburg

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 11 Philipsburg hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


The Villas at Simpson Bay Resort & Marina dalam Simson Bay Village
Simson Bay Village adalah penginapan kepada The Villas at Simpson Bay Resort & Marina diberi bintang nilai 5. Ia adalah cara yang cemerlang untuk bermalam di Philipsburg, Sint Maarten. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8.6 - menjadikannya pilihan pemilihan. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 11 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 166 dengan penempahan pada harga yang murah dari ANG 228.07 untuk ANG 1000.

Lokasi
Sebagai 2nd yang paling popular dalam hotel Philipsburg terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Lejuez Drawbridge dan Simpson Bay. Sandy Ground Port-Levis dan Baie Nettle juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Simson Bay Village dan Cole Bay yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Cay Bay, Diamond dan Almond Grove Estate juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Philipsburg.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar The Villas at Simpson Bay Resort & Marina dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Philipsburg ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Simpson Bay Resort & Marina bintang 4 adalah berhampiran untuk The Villas at Simpson Bay Resort & Marina. Juga dalam kawasan adalah Atrium Beach Resort & Spa dan Royal Palm Beach Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Pelican Resort Club St. Maarten yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Villas at Simpson Bay Resort & Marina Philipsburg.

Villas at Simpson Bay Resort & Marina Philipsburg

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0898s