Hotel > Sepanyol > CorralejoLajares > Villas Las Tinajas Corralejo

 


  

Villas Las Tinajas Corralejo

0 star hotel    El Pozo, s/n  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Villas Las Tinajas Corralejo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


13th Kedudukan daripada 53 Corralejo hotel Booking.com
Semak Harga

 


Bijak Villas Las Tinajas
Villas Las Tinajas adalah harta fungsi dalam Corralejo, Sepanyol berhampiran kawasan Lajares itu. Dengan penginapan 4fungsi dan bintang Kedudukan 0, pastikan untuk membuat Villas Las Tinajas pilihan pertama anda. Ia juga kini menduduki tempat 13th daripada hotel 53 dalam Corralejo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 14 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 80 untuk EUR 180.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Villas Las Tinajas terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Bahia de Avila dan Caleton de las Animas. Rada de Penedo dan juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 13th dalam Corralejo.

Apabila Corralejo, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Lajares dan Villaverde, kedua-dua yang dekat dengan hotel. La Oliva, Playa Blanca dan Roque juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Corralejo.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Villas Las Tinajas dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Corralejo ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Villas Las Margaritas bintang 4 adalah berhampiran untuk Villas Las Tinajas. Juga dalam kawasan adalah Villas Chemas dan Villas Corralejo 2 beds itu. Untuk pilihan lain cuba Villas Margaritas yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Villas Las Tinajas Corralejo. Villas Las Tinajas Corralejo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s