Hotel > Sepanyol > CorralejoLajares > Villas Corralejo

 


  

Villas Corralejo

4 star hotel    Calle La Gomera (con Avenida Fuerteventura)  4/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Villas Corralejo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


6th Kedudukan daripada 53 Corralejo hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


4 Bintang di Corralejo
Panduan Bagi bintang penginapan 4 dalam Corralejo, mencari lagi daripada Villas Corralejo, penginapan bergaya berhampiran Lajares dalam Sepanyol. Tetamu memanggil 'Cemerlang' penginapan dan memberi penarafan pengguna 8. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Ia juga kini menduduki tempat 6th daripada hotel 53 dalam Corralejo berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating. Kemudahan termasuk Tempat Letak Kereta dan Internet kelajuan tinggi disediakan untuk tetamu bilik di Villas Corralejo. Juga disediakan kolam renang dan Pembantu Kunjungan. Tetamu juga boleh menggunakan kabel TV, Kursus Golf dan Peti sejuk, semua yang boleh didapati sepanjang penginapan anda.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 10 dengan penempahan pada harga yang murah dari EUR 130 untuk EUR 500.

Lokasi
Sebagai 6th yang paling popular dalam hotel Corralejo terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Bahia de Avila dan Caleton de las Animas. Rada de Penedo dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Corralejo, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Lajares dan Villaverde, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. La Oliva, Roque Playa Blanca dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Villas Corralejo. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Corralejo ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Atlantic Garden Resort bintang 2 adalah berhampiran untuk Villas Corralejo. Juga dalam kawasan adalah Surf Riders Fuerteventura dan Las Dunas Lennox itu. Untuk pilihan lain cuba La Concha yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Villas Corralejo. Villas Corralejo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.6406s