Hotel > Australia > StanleySmithton > Stanley Village

 


  

Stanley Village

4 star hotel    11-17 Wharf Road  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (37 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Stanley Village

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 7 Stanley hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Menarik Stanley Village
Stanley Village adalah penginapan sangat selesa dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Smithton daripada Stanley, Australia. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.2 - menjadikannya pilihan cantik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 7 Stanley dan berada di kedudukan nombor 2nd keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 9 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 160 untuk AUD 180.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Stanley Village terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Sawyer Bay dan Half Moon Bay. Grays Creek Bridge dan Crayfish Creek Bridge juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Stanley.

Apabila Stanley, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Smithton dan , kedua-duanya tidak jauh dari hotel. , dan juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Stanley.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Stanley Village. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Stanley ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk @ VDL Stanley bintang 4.5 adalah berhampiran untuk Stanley Village. Juga dalam kawasan adalah Stanley Cabin & Tourist Park dan Touchwood Cottages itu. Untuk pilihan lain cuba Hanlon House yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Stanley Village.

Stanley Village

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5313s