Hotel > Croatia > PorečSpadici > Village Laguna Park Poreč

 


  

Village Laguna Park Poreč

3 star hotel    Spadici bb  3.7/5 "Baik"  (53 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Village Laguna Park Poreč

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


19th Kedudukan daripada 72 Poreč hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


3 Bintang di Poreč
Village Laguna Park 3 bintang adalah penginapan bijak dan berfungsi dalam Spadici, dalam Poreč, Croatia. Ulasan tetamu menjaringkan 7.4 harta daripada 10 atau 'Baik. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 72 Poreč dan berada di kedudukan nombor 19th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 76 dengan penempahan pada harga yang murah dari HRK untuk HRK .

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Village Laguna Park terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Luka Crvar dan Uvala Mulandarija. Uvala Jazbinka dan Luka Funtana juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 19th dalam Poreč.

kawasan tempatan perbandingan seperti Spadici dan Materada-Maj yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Mali Maj, Pical dan Veli Maj juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Poreč.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Village Laguna Park dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Poreč ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Laguna Park bintang 4 adalah berhampiran untuk Village Laguna Park. Juga dalam kawasan adalah Villa Ana dan Pinia Residence itu. Untuk pilihan lain cuba All inclusive light Valamar Pinia hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Village Laguna Park Poreč. Village Laguna Park Poreč

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s