Hotel > Kanada > Whistler VillageNesters > Whistler Village Inn & Suites

 


  

Whistler Village Inn & Suites

3 star hotel    4429 Sundial Place  4/5 "Cemerlang"  (204 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Whistler Village Inn & Suites

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


28th Kedudukan daripada 103 Whistler Village hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Whistler Village Inn & Suites Gambaran Umum
Whistler Village Inn & Suites adalah hotel 3sesuai terletak di Whistler Village Kanada dengan bintang Kedudukan 3. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8 - menjadikannya pilihan penapisan dan bersantai. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 103 Whistler Village dan berada di kedudukan nombor 28th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu. Ciri-ciri penginapan Pusat Perniagaan, Restoran Internet kelajuan tinggi dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Bilik Kecergasan Senaman. Terdapat juga kolam renang, Tempat Letak Kereta dan Haiwan Bela Mesra disediakan semasa masa anda di Whistler Village Inn & Suites.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah CAD 129.2 untuk CAD 449.65. Terdapat 86 pertengahan tetapi sangat bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Nesters dan Alta Lake yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Whistler Village. Sproatt, McGuire dan Pemberton juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Whistler Village.

Bandingkan laman hotel 6 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Whistler Village Inn & Suites. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda, Hotels.com, Otels.com and Getaroom. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Whistler Village ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Mountainside Lodge - A Shell Vacations Resort bintang 3 adalah berhampiran untuk Whistler Village Inn & Suites. Juga dalam kawasan adalah Whistler Places - Whistler Village Centre dan Whistler Village Centre by Whistler Places itu. Untuk pilihan lain cuba Clock Tower Resort yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Whistler Village Inn & Suites. Whistler Village Inn & Suites

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 1.2813s