Hotel > Amerika Syarikat > Blowing RockEcho Park > Village Inn Blowing Rock

 


  

Village Inn Blowing Rock

3 star hotel    7876 Valley Boulevard  2.5/5 "Sederhana"  (124 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Village Inn Blowing Rock

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 11 Blowing Rock hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 

Cari Gembira Penginapan
Selamat datang ke Village Inn 3bintang, penginapan sangat selesa berhampiran Echo Park dalam Blowing Rock, Amerika Syarikat. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 5 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Amerika Syarikat. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 4th daripada sejumlah hotel 11 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 22 dengan penempahan pada harga yang murah dari USD 79 untuk USD 179.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Village Inn terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk WOIX-AM (Blowing Rock) dan WASU-FM (Boone). WATA-AM (Boone) dan Boone Lookout Tower juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Blowing Rock.

kawasan tempatan perbandingan seperti Echo Park dan Laurel Park yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Mayview Park, Green Hill dan Blowing Rock Estates juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Blowing Rock.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Mencari kadar Village Inn dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Blowing Rock ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Alpine Village Inn bintang 3 adalah berhampiran untuk Village Inn. Juga dalam kawasan adalah Meadowbrook Inn and Suites dan Holiday Inn Express BLOWING ROCK SOUTH itu. Untuk pilihan lain cuba Holiday Inn Express Blowing Rock South yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Village Inn Blowing Rock.

Village Inn Blowing Rock

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2500s