Hotel > Croatia > BarbanPuntera > Hotel Villa Stefanija Barban

 


  

Hotel Villa Stefanija Barban

4 star hotel    Puntera 8d  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Villa Stefanija Barban

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Barban hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Luarbiasa Penginapan berdekatan Puntera
Hotel Villa Stefanija adalah penginapan pertengahan tetapi sangat bagus dengan bintang Kedudukan 4, yang terletak di kawasan Puntera daripada Barban, Croatia. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Sederhana' Kedudukan tetamu 5, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik bermutu tinggi. Daripada jumlah hotel 1 dalam Barban, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 7 dengan penempahan pada harga yang murah dari HRK 91 untuk HRK 244.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Villa Stefanija terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Uvala Prklog dan Luka Rabac. Luka Vinjole dan Uvala Voscice juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Barban.

Apabila Barban, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Puntera dan Melnica, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Hrboki, Stalije Kunj dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Hotel Villa Stefanija dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Barban ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Rural Pension Istra Partner bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Villa Stefanija. Juga dalam kawasan adalah Rooms Luna Sol dan Luna Sol itu. Untuk pilihan lain cuba Apartments Lazzarini Battiala yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Villa Stefanija Barban.

Hotel Villa Stefanija Barban

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s