Hotel > Sepanyol > RibadesellaArdines > Hotel Villa Rosario Ribadesella

 


  

Hotel Villa Rosario Ribadesella

4 star hotel    Dionisio Ruiz Sánchez, 6  2.5/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Villa Rosario Ribadesella

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 14 Ribadesella hotel Booking.com
Semak Harga

 


Hotel Villa Rosario Gambaran Umum
Hotel Villa Rosario adalah hotel bernas yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Ardines daripada Ribadesella, Sepanyol. Daripada jumlah hotel 14 dalam Ribadesella, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga. Ciri-ciri penginapan Perkhidmatan Bilik, Lif Tempat Letak Kereta dan kemudahan-kemudahan. Terdapat juga Pembantu Kunjungan. Perkhidmatan dan ciri-ciri penginapan yang lain termasuk pendingin hawa, Kursus Golf dan Bilik Bebas-Rokok.

Bilik
Hotel Villa Rosario mempunyai 17 pemilihan bilik dan kadar dari EUR 75 kepada EUR 600.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Villa Rosario terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Centro de Arte Rupestre de Tito Bustillo dan Museo de Covadonga. Aula de la Miel de los Picos de Europa dan Museo de Madera y la Madrena juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 2nd dalam Ribadesella.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ardines dan Sebreno yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Sardalla, Junco dan Ucio juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ribadesella.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Otels.com. Mencari kadar Hotel Villa Rosario dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ribadesella ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Don Pepe bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Villa Rosario. Juga dalam kawasan adalah Hotel Villa Rosario II dan Hotel Ribadesella Playa itu. Untuk pilihan lain cuba Gran Hotel del Sella yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Villa Rosario Ribadesella.

Hotel Villa Rosario Ribadesella

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s