Hotel > Jerman > MalschMingolsheim > Hotel Villa Medici Malsch

 


  

Hotel Villa Medici Malsch

0 star hotel    Waldparkstraße 20  4.6/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Villa Medici Malsch

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Malsch hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Hotel Villa Medici dalam Mingolsheim
Hotel Villa Medici adalah hotel mudah tetapi berfungsi terletak di Malsch Jerman dengan bintang Kedudukan 0. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.2 - menjadikannya pilihan mampu. Ia juga kini menduduki tempat 1st daripada hotel 1 dalam Malsch berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 59 untuk EUR 149. Terdapat 88 1fungsi bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Hotel Villa Medici terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Fernmeldeturm Heidelberg dan Fernsehturm Heidelberg. Fernmeldeturm der US-Streitkraefte Heidelberg dan AFN-Mittelwellensendemast Heidelberg juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 1st dalam Malsch.

Apabila Malsch, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti Mingolsheim dan Kislau, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Langenbrucken, Kronau Stettfeld dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Villa Medici. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com, Otels.com and Laterooms. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Malsch ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel Waldparkstube bintang 3 adalah berhampiran untuk Hotel Villa Medici. Juga dalam kawasan adalah Flairhotel & Restaurant Erck dan Hotel Häfner itu. Untuk pilihan lain cuba Hotel Kraichgauidylle yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Villa Medici Malsch.

Hotel Villa Medici Malsch

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1250s