Hotel > Indonesia > CangguBuduk > Villa Mako Canggu

 


  

Villa Mako Canggu

4 star hotel    Banjar Tiying Tutul, Desa Tumbak Bayuh  4.4/5 "Cemerlang"  (1 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Villa Mako Canggu

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


8th Kedudukan daripada 43 Canggu hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bernas Villa Mako
Villa Mako adalah hotel riben biru yang mempunyai star rating 4. Hotel ini terletak di dalam kawasan Buduk daripada Canggu, Indonesia. Pernilaian 4 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.7, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik cemerlang. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 8th daripada sejumlah hotel 43 di kawasan itu.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 1 dengan penempahan pada harga yang murah dari IDR 490.88 untuk IDR 687.23.

Lokasi
Sebagai 8th yang paling popular dalam hotel Canggu terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Pantai Barat dan Pantai Timur. Labuhan Sait dan juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

kawasan tempatan perbandingan seperti Buduk dan Tiyingtukultebe yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Canggu. Banjar Babakan, Banjar Kelepekan dan Tiyingtukulpuri juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Canggu.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Villa Mako. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Agoda and Hotels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Canggu ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Canggu Terrace bintang 3 adalah berhampiran untuk Villa Mako. Juga dalam kawasan adalah East Residence dan The Bale Tokek itu. Untuk pilihan lain cuba Sama Sama Villa yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Villa Mako Canggu.

Villa Mako Canggu

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.3086s