Hotel > Filipina > PatutoKaybagal > Villa Ibarra Patuto

 


  

Villa Ibarra Patuto

0 star hotel    130 Gen E. Aguinaldo Hi-Way, Brgy. Maharlika East  4.2/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Villa Ibarra Patuto

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 6 Patuto hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Bijak Penginapan di Patuto
Villa Ibarra 0 bintang adalah penginapan 4fungsi dalam Kaybagal, dalam Patuto, Filipina. Pernilaian 0 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.3, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik fungsi. Daripada jumlah hotel 6 dalam Patuto, hotel ini kini menduduki tempat 4th berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah PHP 4000 untuk PHP 7500. Terdapat 8 mampu bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Villa Ibarra terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Tanauan Bay dan Government Service Insurance System. National Art Center dan Camangdag Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Patuto.

kawasan tempatan perbandingan seperti Kaybagal dan Tagaytay yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Patuto. Neogan, Kibagan dan Sugod juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Patuto.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Villa Ibarra dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Patuto ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Cool Breeze Hotel bintang 2 adalah berhampiran untuk Villa Ibarra. Juga dalam kawasan adalah Twin Pines Suites dan Joaquin's Bed and Breakfast itu. Untuk pilihan lain cuba Magallanes Square Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Villa Ibarra Patuto.

Villa Ibarra Patuto

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2349s