Hotel > Itali > Cairo MontenotteCarretto > Villa Eugenia Cairo Montenotte

 


  

Villa Eugenia Cairo Montenotte

0 star hotel    Strada Santa Maria 21  4.7/5 "Pinggiran Bandar"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Villa Eugenia Cairo Montenotte

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 1 Cairo Montenotte hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


1Fungsi Penginapan di Cairo Montenotte
Villa Eugenia adalah penginapan 4fungsi dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Carretto daripada Cairo Montenotte, Itali. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Pinggiran Bandar' dengan skor pengguna 9.4. Daripada jumlah hotel 1 dalam Cairo Montenotte, hotel ini kini menduduki tempat 1st berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Villa Eugenia mempunyai 5 fungsi bilik dan kadar dari EUR 48 kepada EUR 160.

Apabila Cairo Montenotte, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Carretto dan Cosseria, kedua-dua yang dekat dengan hotel. San Giuseppe, Cengio dan Carcare juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Cairo Montenotte.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Villa Eugenia dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Cairo Montenotte ke kiri.

Hotel berhampiran Carretto
0 bintang Agriturismo Cascina del Vai dan Relais Villa Degli Aceri yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Hotel La Gaietta dan La Celestina adalah alternatif yang hebat berhampiran Villa Eugenia.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Villa Eugenia Cairo Montenotte.

Villa Eugenia Cairo Montenotte

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s