Hotel > Itali > Aci CastelloVampolieri > Villa delle Palme Aci Castello

 


  

Villa delle Palme Aci Castello

0 star hotel    Via Livorno 143  3.7/5 "Baik"  (14 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Villa delle Palme Aci Castello

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


4th Kedudukan daripada 6 Aci Castello hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Villa delle Palme Gambaran Umum
Panduan Bagi bintang penginapan 0 dalam Aci Castello, mencari lagi daripada Villa delle Palme, penginapan fungsi berhampiran Vampolieri dalam Itali. Ulasan tetamu menjaringkan 7.4 harta daripada 10 atau 'Baik. Ia juga kini menduduki tempat 4th daripada hotel 6 dalam Aci Castello berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik
Villa delle Palme mempunyai 10 mampu bilik dan kadar dari EUR 72 kepada EUR 129.

Lokasi
Dengan sempurnanya terletak berhampiran tarikan, Villa delle Palme terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Barriera del Bosco Transmitter dan Teatro Massimo Bellini. Contrada Staitena Chimney dan Golfo di Milazzo juga mesti melawat dekat. Ia terletak sebagai hotel 4th dalam Aci Castello.

Apabila Aci Castello, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Vampolieri dan Macchia, kedua-dua yang dekat dengan hotel. Aci Trezza, Acitrezza dan Capo Molini juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Aci Castello.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 3 termasuk Easytobook, Booking.com and Hotels.com. Mencari kadar Villa delle Palme dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Aci Castello ke kiri.

Hotel berhampiran Vampolieri
4 bintang Galatea Sea Palace Residence dan Park Hotel Capomulini yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Antica Conceria Hotel dan Villa Ginevra Hotel de Charme adalah alternatif yang hebat berhampiran Villa delle Palme.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Villa delle Palme Aci Castello.

Villa delle Palme Aci Castello

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s