Hotel > Sepanyol > Medina del CampoSan Roque > Hotel Villa De Ferias Medina del Campo

 


  

Hotel Villa De Ferias Medina del Campo

3 star hotel    Ctra Madrid-A Coruña Km 157  3/5 "Sederhana"  (10 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Villa De Ferias Medina del Campo

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


1st Kedudukan daripada 4 Medina del Campo hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari Penapisan dan bersantai Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang San Roque daripada Medina del Campo, Sepanyol, Hotel Villa De Ferias adalah pertengahan tetapi sangat bagus3 bintang penginapan. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 4 Medina del Campo dan berada di kedudukan nombor 1st keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah EUR 50 untuk EUR 100.22. Terdapat 40 bagus bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

Apabila Medina del Campo, keluar dan menerokai kawasan tempatan seperti San Roque dan La Casa Blanca, kedua-duanya berada dalam jarak yang mudah dari hotel ini. Las Salinas, Pozal de Gallinas Moraleja de las Panaderas dan juga tempat-tempat yang besar bernilai check-out, manakala pada hari cuti.

Bandingkan laman hotel 4 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Villa De Ferias. Kami mencari beberapa laman web termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Medina del Campo ada ke kiri.

Hotel berhampiran San Roque
3 bintang Hotel Restaurante San Roque dan La Mota yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Palacio de las Salinas Balneario Hotel dan Balneario Palacio de las Salinas adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Villa De Ferias.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Villa De Ferias Medina del Campo.

Hotel Villa De Ferias Medina del Campo

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5000s