Hotel > Itali > Giardini NaxosCastel Mola > Villa Cristina Giardini Naxos

 


  

Villa Cristina Giardini Naxos

0 star hotel    Via San Giusto 77  3.1/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Villa Cristina Giardini Naxos

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


15th Kedudukan daripada 48 Giardini Naxos hotel Booking.com
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 


Mudah tetapi berfungsi Penginapan di Giardini Naxos
Villa Cristina adalah penginapan bijak dengan bintang Kedudukan 0, yang terletak di kawasan Castel Mola daripada Giardini Naxos, Itali. Ulasan pengguna baru-baru ini menjaringkan 6.2 penginapan daripada 10 yang dianggap 'Sederhana' untuk penginapan di seluruh Itali. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 48 Giardini Naxos dan berada di kedudukan nombor 15th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Villa Cristina mempunyai 5 fungsi bilik dan kadar dari EUR 55 kepada EUR 170.

Lokasi
Sebagai 15th yang paling popular dalam hotel Giardini Naxos terdapat beberapa tarikan yang berdekatan termasuk Barriera del Bosco Transmitter dan Contrada Staitena Chimney. Teatro Massimo Bellini dan Golfo di Milazzo juga mudah dicapai dan lokasi utama untuk melawat.

Apabila Giardini Naxos, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Castel Mola dan Mazzaro, kedua-dua yang dekat dengan hotel. San Marco, Calatabiano dan Gaggi juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Giardini Naxos.

Bandingkan laman hotel 3 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Villa Cristina. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Giardini Naxos ada ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Hotel La Riva bintang 3 adalah berhampiran untuk Villa Cristina. Juga dalam kawasan adalah Hotel Tysandros dan Hotel Del Sole itu. Untuk pilihan lain cuba Costa Azzurra yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Villa Cristina Giardini Naxos.

Villa Cristina Giardini Naxos

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.1875s