Hotel > Croatia > BaskaJurandvor > Villa Corinthia Baska

 


  

Villa Corinthia Baska

3 star hotel    Zdenke Ceramakove bb  4/5 "Cemerlang"  (10 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Villa Corinthia Baska

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 8 Baska hotel Booking.com
Semak Harga

Easytobook
Semak Harga

Hotels.com
Semak Harga

 

Cari cantik Penginapan
Panduan Terletak di kawasan yang Jurandvor daripada Baska, Croatia, Villa Corinthia adalah penapisan dan bersantai3 bintang penginapan. Hotel tetamu kadar penginapan ini sebagai 'Cemerlang' dengan skor pengguna 8 - menjadikannya pilihan pemilihan. Daripada jumlah hotel 8 dalam Baska, hotel ini kini menduduki tempat 2nd berdasarkan purata ulasan dan harga.

Bilik
Villa Corinthia mempunyai 20 bagus bilik dan kadar dari HRK kepada HRK .

Lokasi
penginapan ini diletakkan berhampiran Bascanska Draga dan Uvala Stara Baska. Dengan Uvala Lopar Puntarska Draga dan dalam jarak yang singkat.

Apabila Baska, berkunjung ke kawasan-kawasan tempatan seperti Jurandvor dan Sveti Ivan, kedua-duanya tidak jauh dari hotel. Draga Bascanska, Draga dan Juran-Dvor juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Baska.

Penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 4 termasuk Easytobook, Booking.com, Hotels.com and Otels.com. Mencari kadar Villa Corinthia dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Baska ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Apartments Crneković bintang 3 adalah berhampiran untuk Villa Corinthia. Juga dalam kawasan adalah Atrium Residence Baska dan Villa Adria itu. Untuk pilihan lain cuba Apartments Antonio yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Villa Corinthia Baska.

Villa Corinthia Baska

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2969s