Hotel > Laos > Vang ViengBan Khouaphan > Hotel Vilayvong Vang Vieng

 


  

Hotel Vilayvong Vang Vieng

3 star hotel    Ban Viengkeo  3.7/5 "Baik"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Hotel Vilayvong Vang Vieng

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


24th Kedudukan daripada 85 Vang Vieng hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Hotel Vilayvong Gambaran Umum
Hotel Vilayvong adalah penginapan bagus dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Ban Khouaphan daripada Vang Vieng, Laos. Ulasan tetamu purata 'Baik' dengan skor pengguna 7.4. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Penginapan ini merupakan salah satu hotel di 85 Vang Vieng dan berada di kedudukan nombor 24th keseluruhan berdasarkan ulasan tetamu.

Bilik
Hotel Vilayvong mempunyai 29 3baik bilik dan kadar dari LAK 30 kepada LAK 40.

Apabila Vang Vieng, kawasan tempatan atas lawatan atas termasuk Ban Khouaphan dan Ban Nagna (1), kedua-dua yang dekat dengan hotel. Ban Hat Douei, Ban Houayngam dan Ban Naken juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Vang Vieng.

Bandingkan laman hotel 2 untuk tawaran terbaik untuk penginapan anda di Hotel Vilayvong. Kami mencari beberapa laman web termasuk Booking.com and Agoda. Bandingkan harga dalam talian di atas atau mencari semua penginapan Vang Vieng ada ke kiri.

Hotel berhampiran Ban Khouaphan
3 bintang Bansuan Riverview Bungalows dan Ban Sabai Bungalow yang berada dalam kawasan tempatan. Pilihan lain termasuk Vieng Thara Guesthouse and Cafe dan Villa Vang Vieng Riverside adalah alternatif yang hebat berhampiran Hotel Vilayvong.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Hotel Vilayvong Vang Vieng. Hotel Vilayvong Vang Vieng

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2344s