Hotel > Thailand > Ban TamuiBan Koum > Vijitra Camping & Resort Ban Tamui

 


  

Vijitra Camping & Resort Ban Tamui

3 star hotel    102 Moo.4 Vigitra, Huaypai, Khongjiam, Ubon Ratchathani  4.1/5 "Cemerlang"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Vijitra Camping & Resort Ban Tamui

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


2nd Kedudukan daripada 0 Ban Tamui hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Gembira Vijitra Camping & Resort
Vijitra Camping & Resort adalah harta gembira dalam Ban Tamui, Thailand berhampiran kawasan Ban Koum itu. Dengan penginapan penapisan dan bersantai dan bintang Kedudukan 3, pastikan untuk membuat Vijitra Camping & Resort pilihan pertama anda. Pernilaian 3 bintang dan dengan 'Cemerlang' Kedudukan tetamu 8.2, hotel ini mempunyai pelbagai pilihan bilik menarik. Tetamu Huno.com dalam kedudukan 2nd daripada sejumlah hotel 0 di kawasan itu.

Bilik
Vijitra Camping & Resort mempunyai 7 selesa bilik dan kadar dari THB 1200 kepada THB .

kawasan tempatan perbandingan seperti Ban Koum dan Ban Tha Long yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Ban Tha Long, Ban Kalong dan Ban Donkho juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Ban Tamui.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Vijitra Camping & Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Ban Tamui ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Kayom House bintang 3 adalah berhampiran untuk Vijitra Camping & Resort. Juga dalam kawasan adalah Tohsang Khongjiam Resort dan Bellani Resort itu. Untuk pilihan lain cuba Sedhapura By Tohsang Hotel yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Vijitra Camping & Resort Ban Tamui.

Vijitra Camping & Resort Ban Tamui

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.5469s