Hotel > Australia > Gold CoastSurfers Paradise > View Pacific Apartments Gold Coast

 


  

View Pacific Apartments Gold Coast

3 star hotel    5-7 View Ave  3.4/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di View Pacific Apartments Gold Coast

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


252nd Kedudukan daripada 412 Gold Coast hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


Julat-Pertengahan View Pacific Apartments
View Pacific Apartments adalah penginapan sangat selesa dengan bintang Kedudukan 3, yang terletak di kawasan Surfers Paradise daripada Gold Coast, Australia. Kakitangan yang mesra bersedia untuk membantu sepanjang penginapan anda. Ulasan tetamu purata 'Sederhana' dengan skor pengguna 6.8. Ia juga kini menduduki tempat 252nd daripada hotel 412 dalam Gold Coast berdasarkan faktor dalam harga dan tetamu rating.

Bilik & Kadar
Terdapat bilik 22 dengan penempahan pada harga yang murah dari AUD 160 untuk AUD 2150.

Lokasi
Dengang sempurnanya terletak berhampiran tarikan, View Pacific Apartments terletak berhampiran dengan tempat menarik termasuk Moondarewa Bay dan Browns Bay. Perulpa Bay dan Redland Bay juga dekat dengan mesti melawat. Ia terletak sebagai hotel 252nd dalam Gold Coast.

kawasan tempatan perbandingan seperti Surfers Paradise dan Main Beach yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat semasa penginapan anda. Broadbeach, Benowa dan Southport juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Gold Coast.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar View Pacific Apartments dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Gold Coast ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk Moroccan Resort Private Apartments bintang 3 adalah berhampiran untuk View Pacific Apartments. Juga dalam kawasan adalah Suntower Holiday Apartments dan Holiday Inn Holiday Inn Surfers Paradise itu. Untuk pilihan lain cuba Suntower Holiday Apartments Gold Coast yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di View Pacific Apartments Gold Coast. View Pacific Apartments Gold Coast

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.0938s