Hotel > Vietnam > Phu QuocBa Keo > Viet Thanh Resort Phu Quoc

 


  

Viet Thanh Resort Phu Quoc

2 star hotel    Ward 7, Tran Hung Dao Street, Duong Dong Town  3.2/5 "Sederhana"  (5 Ulasan)Bandingkan kadar untuk penginapan anda di Viet Thanh Resort Phu Quoc

 

Tarikh Semak Masuk

 

Tarikh Semak Keluar

 


38th Kedudukan daripada 20 Phu Quoc hotel Booking.com
Semak Harga

Agoda
Semak Harga

 


2 Bintang di Phu Quoc
Viet Thanh Resort adalah penginapan menyegarkan dengan bintang Kedudukan 2, yang terletak di kawasan Ba Keo daripada Phu Quoc, Vietnam. Tetamu memanggil 'Sederhana' penginapan dan memberi penarafan pengguna 6.4. Di samping itu, kakitangan bersedia untuk membantu menunju penarikan tempatan.
 Tetamu Huno.com dalam kedudukan 38th daripada sejumlah hotel 20 di kawasan itu.

Bilik
Tempah di dalam talian dan bandingkan kadar diskaun dari serendah VND 36 untuk VND 115. Terdapat 38 mampu bilik untuk memilih daripada yang boleh ditempah dalam talian.

kawasan tempatan perbandingan seperti Ba Keo dan Xom Suoi Da yang mesti melihat tempat-tempat untuk melawat apabila Phu Quoc. Duong Dong, Ban Cui dan Ganh Gio Ngoai juga berada dalam jarak yang mudah dari pusat Phu Quoc.

penginapan ini boleh didapati di laman web rakan kongsi 2 termasuk Booking.com and Agoda. Mencari kadar Viet Thanh Resort dari laman web dalam talian ini dengan memasukkan carian anda dalam bentuk atas atau membandingkan semua penginapan di Phu Quoc ke kiri.

Berdekatan Hotel
pilihan penginapan Tempatan termasuk La Veranda Resort Phu Quoc bintang 4.5 adalah berhampiran untuk Viet Thanh Resort. Juga dalam kawasan adalah Charm Dao Ngoc Phu Quoc Resort dan Coi Nguon Phu Quoc Hotel itu. Untuk pilihan lain cuba The Lounge yang sedikit lebih jauh.


Polisi pembatalan hotel dan butiran semak masuk yang ada dalam bentuk carian.


Panduan bebas percuma untuk Kadar terendah di Viet Thanh Resort Phu Quoc.

Viet Thanh Resort Phu Quoc

Hotel Photo

 

 

 

 

Tawaran talian penginapan pada kadar bilik diskaun.

 

 

 

 

 
 

Hakmilik 2013 Huno.my Enjin Pencarian Hotel

Kami membandingkan beberapa tapak carian untuk kadar hotel termurah. Perbandingan harga untuk hotel, motel, pangsapuri, asrama dan penginapan

 

Mengenai Kami | Terma | Dasar Peribadi | HubungiHotel mengikut negaraBandar teratas 

Facebook  |  Twitter  |  Google+ |  Pinterest

Site Loaded in 0.2031s